Despre noi

Site-ul www.OlightRomania.ro este un proiect unic in Romania, oferind clientilor sai o gama completa de lanterne profesionale, de inalta calitate, precum si accesorii conexe, acoperind solicitarile din domenii ca vanatoare, activitati sportive, pescuit, airsoft, militar, activitati outdoor, uz casnic si "everyday carry".

Prin activitatea sa, compania Karma Protect SRL urmareste sa vina in intampinarea solicitarilor prin oferirea de produse de inalt nivel calitativ.   Alegand brandul OLIGHT clientii vor fi conectati la ultimele noutati tehnologice la nivel mondial din domeniul lanternelor LED, se vor bucura de avantajele folosirii unui produs “premium class” si vor intelege de ce “Olight is making a difference”.  Prin Karma Protect SRL puteti beneficia de consultanta, de solutii optime propuse de specialistii nostri, de ultimele noutati in materie de produse si tehnologii, avand garantia calitatii la cele mai competitive preturi. Experienta noastra in domeniu constituie un real suport in incercarea de a satisface din plin cerintele clientilor.

Devenind client www.olightromania.ro alegeti calitatea si performanta. Va invitam sa va alaturati comunitatii Olight si nu veti regreta !

Compania Olight World a revolutionat conceptul de lanterna fiind pionierul lanternelor LED la nivel mondial. Astazi Olight este considerata lanterna nr. 1 in lume, oferind o gama vasta de lanterne pentru cele mai exigente cerinte si cele mai diverse aplicatii. Olight merge mai departe si continua sa inoveze si sa performeze cu noi si noi modele.

Olight este prezenta de cativa ani si in Romania, numai prin Karma Protect SRL, unic importator si distribuitor in Romania.

Devenind client www.olightromania.ro alegeti calitatea si performanta.

Atuurile noastre: promptitudine, profesionalism, seriozitate. Satisfactia clientilor nostri este si a noastra.

Noi credem ca devenind client www.OlightRomania.ro si alegand un OLIGHT prin KARMA PROTECT SRL viitorul va fi mai stralucitor si mai luminos !!

In speranta unei colaborari fructuoase de ambele parti va asteptam sa deveniti clientii nostri !!!

 

In cazul in care dispuneti de un spatiu comercial, magazin online etc si sunteti interesati sa comercializati produsele oferite de noi va rugam sa ne contactati la :

telefon - 0729.85.82.55

email: office@airsoft1.ro

 

In speranta unei colaborari fructuoase de ambele parti va asteptam sa deveniti clientii nostri !!!


S.C. KARMA PROTECT S.R.L.
CIF:  RO23155586
Cont IBAN: RO51BTRL06401202G32223XX
Banca TRANSILVANIA Bucuresti - Marriott

Telefoane: 0729.85.82.55 / 0731.048.232 / 031.805.66.74

Orar: 14:18 Luni-Vineri

Adresa showroom:

Str. Andrei Barseanu, Nr.9, Sector 3, Bucuresti

( Zona: Mall Vitan, Piata Alba Iulia, Posta Vitan )

Intrare din:

1. Calea Dudesti

- prima la stanga venind de la Posta Vitan

- a -4 strada la drapta de la intrarea in parcare Mall (florarie pe colt).

2. Pe langa Posta Vitan, prin parcarea din spatele blocurilor (din bl. Unirii) prima la drapta.

☀ BLOG
OlightRomania.ro © 2017 | creat de unWeb.ro