Pix cu led Olight

Pix cu led Olight
Pix cu led Olight Pix cu led Olight Pix cu led Olight Pix cu led Olight Pix cu led Olight

Producător: Olight
Cod produs: pix Olight
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Disponibil in promotia: -50% la achizitionarea pixului impreuna cu orice lanterna.
Preţ: 50,00 lei
Poti comanda telefonic la: 0729.85.82.55   
Comenzile peste 200 lei sunt livrate gratuit.

Pixul este functional, prevazut cu mina pix de culoare neagra.

Pixul este prevazut cu lanterna led, pozitionata in partea din fata. Este prezent un buton de on/off, o singura treapta de iluminare. Pixul Olight este prevazut cu capac de protectie.

Bateriile se pot schimba.

Produsul este disponibil doar in cadrul promotiei 2017: -50% la achizitionarea pixului impreuna cu orice lanterna Olight.

SCRIE OPINIA TA

Numele tău:


Opinia ta: INFO: Vă rugam sa folosiţi un limbaj adecvat. Comentariile sunt moderate de administrator.

Nota acordată: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Produse Recomandate

Ultimele Articole - Toate Articolele
Explicatie parametrii: lumeni si candele

O lanterna led profesionala, produsa de o companie cat de cat serioasa foloseste standardul ANSI/NEMA FL1-2009 Standard. Pentru simplificare articolului o sa denumim in continuar acest standard: ANSI (denumire uzuala).

Pestera Coiba Mare - Romania, Apuseni

Lanternele Olight au insotit echipa OlightRomania in periplul sau prin Muntii Apuseni. Ca in toate locurile vizitate lanternele Olight s-au dovedit un partener de nadejde, fara de care  multe din obiectivele tintite ar fi ramas probabil neatinse.

Nu departe de Arieseni, in Tara Motilor, pe drumul forestier ce lasa in urma catunul Casa de Piatra si ne conduce spre pestera Getarul Vartop un mic indicator ne semnaliza ca suntem in apropierea pesterii Coiba Mare.

Set vanatoare nocturna (lanterna + accesorii)

Atunci cand dorim achizitionarea unei lanterne de vanatoare profesionale trebuie sa fim atenti la absolut toate aspectele: marimea lanternei, tipul de vanatoare (goana, panda etc), tipul armei de vanatoare folosite si accesoriile lanternei de vanatoare.

In acest articol ne vom concentra asupra aspectului cel mai important si anume accesoriile lanternei de vanatoare.

Izbucul Tauz - Romania, Apuseni

Pasii ne-au purtat asadar pe urmele celebrului “supravietuitor” Bear Grylls de la Discovery care a vizitat locatia in trecerea sa prin Muntii Apuseni si nu a ratat sa ne impresioneze  cu un celebru salt in apa  Izbucului Tauz.

Lanternele Olight au insotit echipa OlightRomania in periplul sau prin Muntii Apuseni. Ca in toate locurile vizitate lanternele Olight s-au dovedit un partener de nadejde, fara de care  multe din obiectivele tintite ar fi ramas probabil neatinse.

☀ BLOG
OlightRomania.ro © 2017 | creat de unWeb.ro