Livrare comandă

Absolut toate produsele sunt testate de echipa noastra tehnica inainte de expediere, absolut toate produsele sunt testate de producatori pentru a asigura functionarea acestora la parametrii specificati.

Marfa se livreaza in general din stocul propriu (mai mult de 98%). In acest caz marfa se livreaza in 24-36h.

In cazuri exceptionale o sa fiti contactati dupa plasarea comenzii pentru a vi se comunica data livrarii.(marfa lipsa la producatori).

A. Cum intru in posesia marfii?

Transportul se realizeaza prin intermediul curieratului rapid – Urgent Curier (www.urgent-curier.ro ) sau Fan Courier (www.fancourier.ro). Marfa va pleca catre destinatie in 24h (in cazul in care produsele sunt pe stoc), in caz contrar urmand sa fiti contactat de un operator pentru a vi se comunica termenul de onorare al comenzii. Livrarea coletelor se va face in temen de 24 de ore de la data expeditiei. Coletul va fi livrat direct la adresa mentionata de beneficiarul marfii.

Se poate opta si pentru ridicarea marfii de le sediul nostru.

!!! Important !!!

Transportul este gratuit pentru comenzi avand valoarea de peste 200 RON in reteaua principala Urgent-Curier sau Fan Courier (fara km suplimentari). Pentru a verifica localitatea dumneavoastra verificati: www.urgent-curier.ro sau www.fancourier.ro.

Pentru comenzile ce se incadreaza valoric la transport gratuit si sunt din afara retelei mai sus mentionate asiguram transportul gratuit pana in cea mai apropiata localitate de dumneavoastra. Se poate opta contracost si pentru trimiterea coletelor la adresa specificata. Pentru detalii consultati un operator: 0729.85.82.55 sau office@karmaprotect.ro.

Puteti solicita la cerere comunicarea numarului expeditiei dumneavoastra, avand posibilitatea urmaririi expeditiei online !

 

2. Riscurile / costurile de transport sunt suportate in totalitate de beneficiarul marfii.

 

B. Cum platesc?

1. Plata ramburs – direct la curier, in momentul primirii coletului, in numerar - contravaloarea marfii + valoarea taxelor de transport aferente (DACA nu se incadreaza in termenii promotiei Transport Gratuit)

2. Plata prin banca - OP - se va emite o factura proforma a carei plata se va face anterior livrarii marfii, marfa urmand a fi expediata catre beneficiar numai dupa confirmarea efectuarii platii.

Atentie!! Va rugam nu platiti inainte de a fi contactat de un operator!

3. Plata CASH la sediul nostru. (nu se accepta plata cu card).

 

Asigurarea marfii este optiunea si responsabilitatea cumparatorului. Pentru marfurile neasigurate, Karma Protect SRL nu isi asuma nici un fel de responsabilitate cu privire la eventualele pierderi/deteriorari ale coletelor din momentul expedierii.

Returul produselor conform legislatiei in vigoare, se poate face in cazul achizitionarii online in maxim 14 zile de la primirea comenzii. Acest retur se poate efectua doar daca produsele sunt in stare perfecta, fiind insotite de ambalajul original, manual si toate accesoriile primite. Banii ii primiti inapoi in maxim 14 zile.

Garantia produselor. Fiecare produs comercializat are specificat in sectiunea "specificatii" termenul de garantie. Pentru acordarea garantiei nu este necesara pastrarea ambalajelor sau accesoriilor (conform legislatiei in vigoare).

Pentru acordarea garantiei este necesara pastrarea certificatului de garantiei si a facturii fiscale. Produsele TREBUIE insotite de certificatul de garantie in original si o copie dupa factura fiscala. Pierderea certificatului conduce in mod direct la pierderea garantiei. 

Atentie: garantia produselor nu acopera abuzuri mecanice, deformari mecanice.

ACUMULATORI: 1 an garantie

INCARCATOARE: 1 an garantie

Lanterne: conform specificatii.

Accesorii (prinderi, cabluri adaptoare, filtre, snur, huse etc): nu beneficiaza de garantie. 

☀ BLOG
OlightRomania.ro © 2017 | creat de unWeb.ro