Articole lanterne

Explicatie parametrii: lumeni si candele

O lanterna led profesionala, produsa de o companie cat de cat serioasa foloseste standardul ANSI/NEMA FL1-2009 Standard. Pentru simplificare articolului o sa denumim in continuar acest standard: ANSI (denumire uzuala).

Pestera Coiba Mare - Romania, Apuseni

Lanternele Olight au insotit echipa OlightRomania in periplul sau prin Muntii Apuseni. Ca in toate locurile vizitate lanternele Olight s-au dovedit un partener de nadejde, fara de care  multe din obiectivele tintite ar fi ramas probabil neatinse.

Nu departe de Arieseni, in Tara Motilor, pe drumul forestier ce lasa in urma catunul Casa de Piatra si ne conduce spre pestera Getarul Vartop un mic indicator ne semnaliza ca suntem in apropierea pesterii Coiba Mare.

Set vanatoare nocturna (lanterna + accesorii)

Atunci cand dorim achizitionarea unei lanterne de vanatoare profesionale trebuie sa fim atenti la absolut toate aspectele: marimea lanternei, tipul de vanatoare (goana, panda etc), tipul armei de vanatoare folosite si accesoriile lanternei de vanatoare.

In acest articol ne vom concentra asupra aspectului cel mai important si anume accesoriile lanternei de vanatoare.

Izbucul Tauz - Romania, Apuseni

Pasii ne-au purtat asadar pe urmele celebrului “supravietuitor” Bear Grylls de la Discovery care a vizitat locatia in trecerea sa prin Muntii Apuseni si nu a ratat sa ne impresioneze  cu un celebru salt in apa  Izbucului Tauz.

Lanternele Olight au insotit echipa OlightRomania in periplul sau prin Muntii Apuseni. Ca in toate locurile vizitate lanternele Olight s-au dovedit un partener de nadejde, fara de care  multe din obiectivele tintite ar fi ramas probabil neatinse.

Lanterna pentru pistol Olight : in curand

Olight va lansa in curand lanterna pentru pistol Pl-1. Laterna va functiona cu o baterie CR123A sau acumulator RCR123a.

Lanterna de pistol Olight PL-1 este destinata armelor de foc, cu glont.

Forma luminii este perfecta pentru acest segment, avand un con extrem de larg si puternic pentru apropiere (campul vizual este luminat aproape in totalitate) plus un punct de mare dimensiune, extrem de puternic.

Pareri despre Olight SR mini

La prima vedere lanterna Olight SR Mini este Super Ok. 

Pro: pe fiecare nivel grafica de lumina este constanta pana la deconectarea lanternei din protectia acumulatoarelor(a nu se folosii acumulatoare fara protectie). Pe setarea turbo 2400 lumeni se incalzeste in aprox. 10 min. pe celelalte nivele nu sunt probleme de supra incalzire.
Lansare Acumulator 3600mAh Panasonic High Drain 6A

Noutatea absoluta a acestui an in domeniul acumulatorilor 18650 litiu ion (Li-Ion) este fabricarea in masa a acumulatorului High Drain 3600mAh Panasonic NCR18650G.

Un acumulator exceptional, acumulatorul 18650 cu cel mai mare amperaj de pe piata ( 3600mAh), in plus noutatea vine din capacitatea mare de descarcare ( 6A).

ABC: Partile componente ale unei lanterne cu led

O lanterna profesionala cu led este formata din mai multe parti: corp metalic lanterna, buton sau butoane operare, sticla protectie, optica, led sau led-uri, driver - partea electronica, baterii sau acumulatori, sistem intern de disipare a caldurii.

Lansare lanterna vanatoare Olight M3Xs-UT

Distanta de iluminare este de 1.000m ! Incredibil dar a fost atins pragul de 1 km la o lanterna de vanatoare, ce se poate monta pe arma de vanatoare! Tehnica evolueaza, iar Olight face ca imposibilul de ieri sa fie posibil!

IWA 2015 - Nurnberg

In fiecare an se organizeaza in Germania, Nurnberg, si bineinteles ca producatorul celor mai performante lanterne led, Olight a fost prezent. Echipa OlightRomania a fost invitata la acest targ, facand cunostinta cu viitoarele aparitii Olight.

Filtre culoare si difuzie pentru lanterne

Ochiul uman se adapteaza mult mai usor (face trecerea de la lumina la intuneric) de la o lumina spectru colorat - intuneric decat de la o sursa de lumina alba la intuneric de aceea in conditii de intuneric deplin este recomandata folosirea filtrelor de culoare.

☀ BLOG
OlightRomania.ro © 2017 | creat de unWeb.ro